Baby Shower

Venter én af dine gode veninder, søster, datter eller svigerdatter barn, så skal det da fejres med et baby shower. Mange veninder og kvindelige familiemedlemmer holder i dag babyshower, hvor de fejrer den vordende mor og det ufødte barn, og der skal gerne være tid til at hygge, grine og snakke uden at skulle stresse over oppyntning og opvask.

Med en partypakke kan du og dine veninder hurtigt og nemt pynte det fineste og sødeste babyshower-bord med engangsservice i en god og gedigen kvalitet. Desuden kan meget af pynten, kageformene og de sjove photo booth props genbruges, næste gang I skal holde baby shower.

« 1

Vores sortiment af baby shower engangsservice og pynt er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilbyde dig og dine veninder produkter i en ordentlig kvalitet til rimelige priser. Vores leverandører er nøje udvalgt for at sikre, at vores varer er produceret under ordentlige arbejdsforhold, kvaliteten er i top og flere af produkterne er udført i bæredygtige materialer, som eksempelvis vores engangsbestik, der er udført i bionedbrydeligt CPLA (majsstivelse).

Tillykke til den vordende mor og hendes familie!