Fødselsdag

Vær god ved dig selv på din fødselsdag og dæk bord med festligt og kraftigt engangsservice og pynt dit hjem op nemt, bekvemt og billigt. Der er ikke noget mere ufedt end at stå med en kæmpe opvask efter en sjov og hyggelig fest - og da slet ikke din egen fødselsdagsfest. Det har du ikke fortjent!

Vil du hellere bruge det fine porcelæn til den store bøf, men mangler lidt glimmer og gadgets til fødselsdagen? Vil du pifte dine fødselsdagsbilleder op med sjove photo booth props, mangler du farverige, bionedbrydelige balloner i heliumkvalitet eller vil du fejre dig selv med et velfortjent kæmpebanner, så finder du det alt sammen her på siden.

Planlægger du en suprise-fødselsdag, kan du og dine eventuelle medarrangører nemt og billigt skabe rammerne om et flot og festligt arrangement med en partypakke, der fås i tre forskellige størrelser alt efter behov og temperament.

Med en partypakke til fødselsdag kan du forære dig selv en festlig, nem og bekvem dag. En lille partypakke indeholder alt til at dække et flot og festligt fødselsdagsbord, en mellem partypakke indeholder udover engangsservice med fødselsdagsdesign invitationer, balloner, fade og skåle i matchende farver og andet flot fødselsdagspynt. Med en stor partypakke til fødselsdag vil dine gæster falde bagover af begejstring - det bliver fødselsdagen alle kommer til at tale om. På den gode og glade måde!

Vi sætter en ære i at vores engangsservice og pynt:

  • bliver produceret under ordentlige arbejdsforhold,
  • kvaliteten er god (for eksempel er vores paptallerkner lavet i ekstra kraftig pap - Premium Strength),
  • miljøvenligt (bionedbrydeligt engangsbestik og balloner),
  • festligt og anderledet.

Så du og vi kan leve efter vores motto "mere sjov hele året" med god samvittighed.