Jul

Den søde juletid kan også være en hektisk tid, hvor vi gerne vil invitere venner og familie til julefrokost. Hjemmet skal være rengjort, drikkevarer og mad skal handles ind og laves, og der skal pyntes op. Der er nok at se til - ligesom i de gode gamle dage, hvor far selv hentede juletræet i skoven, og mor bagte, syltede og stegte i køkkenet.

Med en partypakke kan din julefrokost hurtigt og nemt blive lidt mere overskuelig, da du her får alt til at pynte det flotteste julebord med engangsservice i en god og gedigen kvalitet. Og du står heller ikke med en kæmpe opvask blandt silderester og ølslatter.

Står du og mangler nyt pynt til hjemmet, finder du også mange fine og finurlige ting her på siden, som kan give nyt liv til en kær og gammel tradition.

« 1

Vores julesortiment er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilbyde dig produkter i en ordentlig kvalitet til rimelige priser. Vores leverandører er nøje udvalgt for at sikre, at vores varer er produceret under ordentlige arbejdsforhold, kvaliteten er i top og flere af produkterne er udført i bæredygtige materialer, som eksempelvis vores engangsbestik, der er bionedbrydeligt. Og meget af vores pynt er udført i naturmaterialer.

Glædelig jul og god julefrokost!