Nytår

Nytårsaften gør vi gerne lidt mere ud af alting. Vi bruger ekstra tid på madlavning, den gode vin og champagne bliver købt ind, skjorten bliver strøget og "den lille sorte" funder frem. De færreste har dog nytårsservice i kongeligt procelæn - og tør man tage det frem, når champagnepropperne springer?

Med en partypakke kan nytårsbordet hurtigt og nemt blive flot og festligt, og samtidig vil der være rigeligt råd til fyrværkeri og kransekage. Du får alt det, du har brug for til at dække årets sidste og mest elegante bord med engangsservice i en god og lækker kvalitet. Samtidig står du heller ikke med en uoverskuelig opvask, når du er sprunget indi det nye år, og dine imponerede gæster er taget hjem.

Her på siden kan du også finde flot og festligt pynt til nytårsaften. Det meste af det kan du bruge hele året rundt - både til hverdag og fest.

Vores nytårssortiment er nøje udvalgt ud fra et ønske om at tilbyde dig produkter i en ordentlig kvalitet til rimelige priser. Vi vil gerne sikre, at vores varer er produceret under ordentlige arbejdsforhold, kvaliteten er i top, og flere af produkterne er udført i bæredygtige materialer, som eksempelvis vores engangsbestik, der er bionedbrydeligt.

Godt nytår - må det næste år være endnu bedre end det forgangne!