Partypakkers historie og værdier

"Mere sjov hele året" er det motto, vi startede Partypakker.dk ud fra. Det skal være sjovt at gå på arbejde, det skal være sjovt at holde fri, og det skal være sjovt at holde fest. At det også kan være nemt at pynte op og dække bord til en temafest, en julefrokost, et gardenparty eller et baby shower, gør kun forberedelse og oprydning sjovere. Du behøver ikke fare rundt i forskellige forretninger for at købe de forskellige ting eller bekymre dig over opvasken efterfølgende!

Kvalitet er vigtig for os! Derfor er vores leverandører af engangsservice og pynt nøje udvalgt. Paptallerkner og papkrus er i en god kraftig kvalitet, der ikke slasker sammen eller går midt over, når du har skåret et stykke kylling over. Engangsbestikket er lavet i komposterbart, bionedbrydeligt CPLA (majssukker og kridt) og er varmebestandig op til 85oC. Ballonerne i partypakkerne er også bionedbrydelige. Fade og skåle er i kraftig plastik, som kan genbruges flere gange. Og hvorfor ikke også gemme pyntet til næste år eller næste fest – jo mere pynt, jo mere festligt!

Alt engangsservice er godkendt til madvarer.

2018 - Partypakker.dk går i luften

Året blev skudt godt i gang med messetur til Tyskland i henholdsvis Frankfurt og Nürnberg - der var overvældende og lidt skræmmende at se, hvor meget pynt i alle mulige afskygninger, der findes på markedet, men et af vores mantraer var, at kvaliteten skulle være i orden. Det vil sige, at vores engangsservice skal være i en god kraftig kvalitet og designet skal være flot, festligt og gerne helt forrygende - det samme gælder pynt og andet tilbehør i partypakkerne. Vi spurgte også ind til produktions- og arbejdsforhold, som vi også lægger stor vægt på. Og så var udvalget pludseligt ikke så stort, men vi fandt de leverandører, vi ønskede, som vi stoler på og har et godt samarbejde med.

Og så går tiden med at forhandle priser, udvikling af partypakker, opsætning af webshop, valg af økonomisystem og betalingsløsning og en masse andre mere eller mindre ophidsende arbejdsopgaver, ingen kan se, men som er vigtige for et godt resultat.

Vores sidste udfordring i forhold til pakkeløsningerne var at finde engangsbestik, som ikke indeholdt mikroplast, men en nat efter NorthSide, hvor sulten indfandt sig, gav en portion suppe os løsningen. Den velsmagende, økologiske og veganske suppe blev serveret i et papkrus med en bionedbrydelig, komposterbar engangsske, som den flinke suppesælger fortalte os, hvor han havde købt. Så gjorde det ikke noget, han havde "glemt" at putte kød i suppen!

Torsdag den 25. oktober kom partypakker.dk online med festpakker til jul, nytår og baby shower. Vi er de glade og stolte forældre til en lille ny webshop - vi hjælper den selvfølgelig med at udvikle sig på både form og indhold og få nogle gode venner (Facebook), som har gensidig glæde af hinanden.

Henriette og Jan får en drink efter en hård dag på messe, hvor vi har fundet produkter til partypakker